pretraži Fondacija fami
         
  KATEGORIJE PRATITE NAS LINKOVI  
Početna ProSes projekat Fejsbuk  UNICEF  
Kontakt Arhiva novosti   WHO  
Galerija Mapa sajta      
         

Copyright@2007- 2018 Fondacija fami. Sva prava zadržana. Sadržaj ovih stranica ne smije se prenositi bez dozvole vlasnika.
Latinica     Ћирилица     English

Dana, 06. oktobra 2016. godine je potpisan Sporazum o saradnji između Fondacije fami i JZU Dom zdravlja Doboj za potrebe ugradnje multi sistema za grijanje i hlađenje poslovnog objekta Doma zdravlja Doboj, a kao pomoć Švajcarske vlade nakon poplava na području Doboja u sklopu implementacije projekta „Jačanje sestrinstva u Bosni i Hercegovini“.

Prostori obuhvaćeni ugradnjom sistema grijanja hlađenja su suteren i prizemlje poslovnog objekta Doma zdravlja Doboj sa sljedećim službama: Fizikalna medicina, Pedijatrija, Centar za mentalno zdravlje mladih, Labaratorija i Hitna medicinska pomoć.

Sporazum su potpisali direktor Fondacije fami Dejan Sredić i direktor JZU Doma zdravlja Doboj Radoslav dr Nikolić, uz prisustvo Dragana Vasilića, zamjenika gradonačelnika Doboja.

Početak izvođenja radova na ugradnji multi sistema grijanja i hlađenja prostora suterena i prizemlja objekta Doma zdravlja Doboj je predviđen za 01. februar 2017. godine.