Latinica     Ћирилица     English

Drugi u nizu okrugli sto posvećen uspostavljanju resursnog centra za medicinske sestre i tehničare u Republici Srpskoj održan je 6. i 7. marta 2015. godine u Tesliću. Sastanku su prisustvovali predstavnici sva tri udruženja medicinskih sestara i tehničara u Republici Srpskoj – Saveza medicinskih sestara i tehničara Republike Srpske, Udruženja medicinskih sestara, tehničara i babica Republike Srpske, te Udruženja diplomiranih medicinara ETCS 240 – kao i predstavnici Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske. Ministar dr Dragan Bogdanović je također prisustvovao jednom dijelu sastanka.

Uz istovremeni rad na finaliziranju statuta, konstitutivna sestrinska udruženja radiće i na izradi poslovnog plana resursnog centra uz pomoć stručnjaka koga će obezbijediti ProSes.

Glavna uloga resursnog centra biće da medicinskim sestrama i tehničarima osigura pristup relevantnom znanju iz oblasti sestrinstva, a za cilj imaće kontinuirano unapređenje profesionalnih znanja i vještina medicinskih sestara i tehničara.

         
  KATEGORIJE GRANTOVI ARHIVA LINKOVI
ProSes početna Video ProSes grantovi Arhiva novosti UNICEF
Kontakt Publikacije Odobreni grantovi ProSes bilten WHO
Galerija Aplikacije      
         

Copyright@2007- 2018 Fondacija fami. Sva prava zadržana. Sadržaj ovih stranica ne smije se prenositi bez dozvole vlasnika.
pretraži Fondacija fami